Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Tanıtım

Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği -  Hakkımızda

Astradent Ağız ve Diş Sağlığı PolikliniğiAstradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği alanında uzman kadrosuyla sizlere en iyi şekilde hizmet vermektedir. Hastalarının ağız ve diş sağlığını korumak, olası sorunlara karşı önlem almak ve onları ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirmek misyonuna sahiptir. Ayrıca değişim ile yenilikleri takip etme ve kaliteli malzeme ile müşteri memnuniyeti odaklı hareket etme vizyonuyla yolculuğuna başlamıştır. Bugün geldiği noktada hala da hastalarına özenle hizmet vermeye devam etmektedir.
Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Tanıtım
Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Tanıtım
Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kaliteli hizmet anlayışıyla hareket etmektedir. Müşteri odaklılık en büyük öncelikleri olup, hastalarının istek ve ihtiyaçlarını önemsemektedir. Etik değerlere bağlı bir ekibe sahiptir. Ayrıca şeffaf iletişim esaslı bir anlayış benimsenmektedir.
Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği -  Hakkımızda
Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği -  Hakkımızda
Alanında profesyonel ve takım çalışması ruhuyla hareket eden Bağcılar Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ekibi için öncelik daima sizsinizdir.

Ağız ve Diş Sağlığının Önemi

Ağız ve diş sağlığının öneminin büyüklüğü tartışılmazdır. Gerek sağlık yönünden gerek görünüm kaynaklı özgüven sağlaması açısından gerekse yaşam kalitemizi arttırması sebebiyle ağız ve diş sağlığımıza gereken ehemmiyeti vermemiz gerekmektedir. Dişlerimizde bir sorun yaşamasak bile sağlığımız için rutin kontrollerimizi aksatmamamız gerekir. Bu noktada Bağcılar ağız ve diş sağlığı anlamında Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sizler için en iyisini amaçlamakta ve buna yönelik faaliyetlerini sürdürmektedir.
Ağız ve Diş Sağlığının Önemi - Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığının Önemi - Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve diş sağlığı fizyolojik sağlığımız açısından etkilidir. Özellikle ağrı vb. gibi durumlar yaşanıldığında yaşam kalitemizde bir azalış söz konusu olabilmektedir. Ancak ağız ve diş sağlığı etki alanı bu alanla sınırlı kalmamakta psikolojik olarak da kişileri etkilemektedir. Psikolojik açıdan özellikle gülme eylemini gerçekleştirdiğimiz sırada büyük etkiye sahip olmaktadır. Gülümsemek güzel ve özel bir eylemdir. Mutlu anlarımızın yüzümüzde beliren ifadesidir. Ancak dişlerin görünümünde yaşanan sorunlar kişilerde özgüven açısından sıkıntı yaratabilmekte ve onların bu eylemi gerçekleştirmekten kaçınmalarına sebep olabilmektedir. Bu açıdan herkes güzel ve sağlıklı gülüşlere sahip olmak ister. Doğal ve haklı olan bu istek, Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin de misyon ve vizyonları arasındadır.  Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sizlere en iyi hizmeti vermeyi hedeflemekte, sizlerin sağlıklı bir gülümsemeye sahip olmanızı sağlamaktadır. Bu açıdan güvenebileceğiniz bir ağız ve diş sağlığı merkezidir.

Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği: Hizmetlerimiz

Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, konu ağız ve diş sağlığı olduğunda etkili çözümler sunmaktadır. Sağlığınızı önemsemekte, istek ve ihtiyaçlarınızı değerlendirerek en doğru tedavi yöntemini belirleme yoluna gitmektedir. Bu açıdan güvenilirdir.
Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Hizmetlerimiz
Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Hizmetlerimiz
Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği pek çok hizmet hizmet sunmaktadır. Bu hizmetler zirkonyum, diş beyazlatma, laminate veneer, periodontoloji ve implant tedavileri şeklinde sıralanabilir. Ayrıca gülüş estetiği de verdiği hizmetler arasındadır. Böylece sağlıklı ve güzel gülüşlerin adresi olmaktadır.

Bağcılar Zirkonyum Kaplama

Diş kaplamaları diş tedavilerinde önemli bir yere sahiptir. Bu diş kaplamalarından biri de zirkonyum kaplamalardır. Bağcılar ağız ve diş sağlığı hizmetleri anlamında Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bünyesinde zirkonyum kaplama hizmeti de verilmektedir. Kadrosundaki uzman hekimler hastalarına başarıyla zirkonyum kaplama uygulamaları yapmaktadır.
Zirkonyum - Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Zirkonyum - Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Zirkonyum adını da aldığı üzere zirkonyum denilen malzemeden yapılan kaplamaları ifade etmektedir. Bu malzeme yapısı itibariyle oldukça dayanıklıdır. Hem estetik bir görünüm için hem de işlevsel dişler için kullanılan bir diş tedavisi yöntemidir. Söz konusu bu kaplamalar dişlerin önüne veya üzerine yerleştiriliyor olup yine yapısı itibariyle ince olmaktadır. Kaplamalar da en çok endişe edilen konulardan biri doğal olmayan bir görünümle sonuçlanmasıdır. Bu noktada belirtilmelidir ki zirkonyum kaplamalar doğal bir görünüme sahiptir. Yapımı doğal olmaları dikkate alınarak gerçekleştirilir. 

Bağcılar Diş Beyazlatma

Herkes güzel bir gülüşe sahip olmak ister. Güzel bir gülüşün anahtarlarından biri de diş renginde saklıdır. Bu anlamda beyaz dişler pek çok kişinin sahip olmayı arzu ettiği bir özelliktir. Diş beyazlatma da kişilerin dişlerin daha beyaz bir görünüme kavuşması için başvurduğu tedavi yöntemlerinden biridir.
Diş beyazlatma iki şekilde yapılabilir. Bu tedavi evde veya klinikte gerçekleştirilebilir. Evde bu tedaviye yönelik özel bir jel, beyazlatmaya yönelik kitler veya şeritler yardımıyla diş beyazlatma gerçekleştirilirken klinikte alanında uzman diş hekimlerinin gözetiminde özel bir ışık veya lazer aracılığıyla yapılabilir. Bu noktada Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği olarak güzel ve beyaz dişlere sahip olmanız önemsenmekte ve diş beyazlatma hizmeti de verilmektedir. Bu yüzden Bağcılar diş beyazlatma arayışlarınızda gönül rahatlığıyla Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni tercih edebilirsiniz.

Gülüş Estetiği

İnsanlar mutlu olduğunda gülümseme ihtiyacı hisseder. Ancak bazı durumlarda iyi görünmediği için gülümsemek istemeyiz. Dişlerimizin olabildiğince estetik bir görünüme kavuşmasını arzu ederiz. Bu yüzden de ağız ve diş sağlığı merkezlerine başvururuz. Bu anlamda oldukça popüler bir tedavi yöntemi olarak gülüş estetiği Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından verilen hizmetler arasındadır.
Gülüş Estetiği - Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Gülüş Estetiği - Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş ve diş etlerinin görünümünü iyileştirme amacı taşıyan, iyi ve güzel bir görünüm hedeflenen gülüş estetiği belirtildiği üzere oldukça popüler bir tıbbi tedavi yöntemidir. Diş beyazlatma, diş şeklinde ve diş etlerinde iyileştirme yapmak vb. bu tedavinin kapsamı dahilindedir. Bu noktada belirtmeliyiz ki Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği güzel gülüşlere sahip olmanız konusunda sizlere destek vermektedir. Başarılı tedaviler ve mutlu hastalar hedeflenerek hayata geçirilmektedir. 

Bağcılar İmplant Tedavisi

İmplant, titanyum vb. malzemeden üretilen yapay köklerdir. Kaybedilen dişlerin yerine kullanılır. Hastanın çene kemiğine yerleştirilerek gerçekleştirilir. İmplant tedavisi birçok aşamayı içerir. En önemli aşamalarından biri de değerlendirme aşamasıdır. Bu aşamada tedaviye uygunluğunuzun ve çene kemiğinizin yoğunluğu da dahil olmak üzere genel ağız ve diş sağlığınızın implant tedavisine uygun olup olmadığı değerlendirilir.
Bağcılar İmplant Tedavisi - Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Bağcılar İmplant Tedavisi - Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Değerlendirme aşamasında ve sonrasında yaşanacak süreçler öncesi alanında uzman bir diş hekimine görünmeniz önemlidir. Bu noktada Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bünyesinde bilgi ve tecrübesiyle donanımlı diş hekimleri çalışmalarına devam etmektedir. Bağcılar implant tedavisi arayışlarınızda Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni güvenle seçebilirsiniz. 

Laminate Veneer

Laminate veneer estetik bir diş tedavi türüdür. Yine bu tedavide de güzel bir görünüm amaçlanır. Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bünyesinde verilen hizmetler dahilindedir. Dişlerinde leke, renk değişikliği olan hastalara uygulanabilmektedir.
Laminate Veneer - Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Laminate Veneer - Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Laminate veneer özel olarak hazırlanmış çeşitli türlerdeki kaplamaların dişin ön yüzeyine yapıştırılması işlemidir. Bu yüzden sadece leke ve renk değişikliği olan hastalar için değil dişinde kırık, çatlak olan veya boşluk bulunan hastalar için de uygulanan bir tedavi yöntemidir. Bu anlamda siz de dişlerinizin estetik bir görünüme kavuşabilmesi için Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ne hemen ulaşabilir, göz alıcı dişlere sahip olabilirsiniz. 

Periodontoloji Tedavisi

Periodontoloji tedavisi diş eti hastalıklarında kullanılan bir tedavi yöntemidir. Diş etlerindeki enfeksiyonların tedavisini içerir. Böylece olası diş kayıplarının önüne geçmek amaçlanır. Periodontoloji tedavisi ağız ve diş sağlığı için önemlidir. Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aracılığıyla uygulanan tedavilerden biridir. Başarılı sonuçların elde edildiği bu tedavide hastaların memnuniyeti birinci öncelik konusudur.
Periodontoloji Tedavisi - Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Periodontoloji Tedavisi - Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Periodontoloji tedavisi diş taşı temizliği, diş eti grefti, diş implantları gibi birçok tedaviyi kapsayabilmektedir. Bu tedavilerin başarılı olmasında düzenli diş doktoruna gitmek etkili olmaktadır. Ayrıca hasta düzenli olarak dişlerini fırçalamalı kısaca ağız hijyenine dikkat etmelidir. 

Bağcılar Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğine Nasıl Ulaşabilirim?

Bağcılar Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği size iyi hizmet sunma anlayışıyla hareket eden bir ağız ve diş sağlığı kliniğidir. Bağcılar Mahmutbey’de bulunan kliniğe rahatlıkla ulaşabilirsiniz. İstek ve ihtiyaçlarınıza doğru tedavi yöntemleri ile çözüm bulunmaktadır. Belirtildiği üzere müşteri odaklı bir yaklaşım benimsenmektedir.
Bağcılar Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğine Nasıl Ulaşabilirim
Bağcılar Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğine Nasıl Ulaşabilirim
Bağcılar Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ne +90 506 043 90 4390 506 043 90 43 veya +90 212 343 90 43 numaralı telefonlar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Yine info@astradentclinic.com mail adresi ile iletişim sağlayabilirsiniz. Bağcılar ağız ve diş sağlığı arayışlarınızda sizin için doğru ve etkin çözümler sunan Astradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni ziyaret edebilir, sağlıklı ve güzel dişlere sahip olabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski